Ingredienser

  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 stk. finhakket løk
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 200 g frisk sjampinjong i båter
  • 1 stk. rød paprika i terninger
  • 2 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 ss dijonsennep
Del

Hverdagsgryte med strimlet svinekjøtt

(7)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Renskåret svinekjøtt er magert og mørt. I denne oppskriften blir strimlet svinekjøtt, grønnsaker og kremet saus til en deilig hverdagsgryte hele familien vil like. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 stk. finhakket løk
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 200 g frisk sjampinjong i båter
  • 1 stk. rød paprika i terninger
  • 2 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 ss dijonsennep

Slik gjør du

  1. Rens grønnsaker. Finhakk løk og hvitløk, skjær sjampinjong i båter og papirka i terninger.
  2. Fres kjøttet i en stor gryte med margarin, og krydre med salt og pepper. Stek til kjøttet har fått en fin stekeskorpe. 
  3. Ha i sjampinjong og hvitløk. La det frese et lite minutt før du tilsetter løk og paprika.
  4. Hell i buljong, crème fraîche og sennep. La gryten småkoke i 10 minutter.

Dryss over litt finhakket gressløk og server gjerne med ovnsstekte potetbåter, ris eller godt brød. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant