Ingredienser

  • 4 stk. kotelett av svin
  • 1,5 l kjøttbuljong (utblandet)
  • 200 g gulrot
  • 200 g kålrot
  • 200 g persillerot
  • 4 stk. vårløk
Del

Hverdagssuppe med koteletter

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Koteletter er forholdsvis rimelig middagsmat som kan serveres på mange ulike måter. Har du forresten tenkt på at du kan skjære kjøttet i små strimler og servere i suppe?

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. kotelett av svin
  • 1,5 l kjøttbuljong (utblandet)
  • 200 g gulrot
  • 200 g kålrot
  • 200 g persillerot
  • 4 stk. vårløk

Slik gjør du

  1. Renskjær koteletter for ben og fett. Skjær resten i strimler. Skrell rotgrønnakene og skjær dem i terninger.
  2. Kok opp buljong. La kjøtt, gulrot, kålrot og persillerot trekke ca. 5 minutter i buljongen.
  3. Skjær vårløk i ringer og ha det i suppen. La suppen trekke i ca. 10 minutter før servering.

Server gjerne suppen med godt brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant