Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Ovnsbakt laksefilet

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 600 g laksefilet
  • 0,5 ts salt
  • 2 ts sitronpepper
  • 1 ss margarin eller olje til steking

  • 0,25 stk. hodekål , nykål eller kinakål
  • 0,25 ts salt
  • 2 ss smør

  • 8 stk. potet
Del

Ovnsbakt laksefilet

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ovnsbakt laksefilet med kål og poteter er enkelt å lage og passer perfekt i en travel hverdag. Baker du fisken i stekeovnen kan du raskt tilberede mat til mange, med et flott resultat. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 600 g laksefilet
  • 0,5 ts salt
  • 2 ts sitronpepper
  • 1 ss margarin eller olje til steking

  • 0,25 stk. hodekål , nykål eller kinakål
  • 0,25 ts salt
  • 2 ss smør

  • 8 stk. potet

Slik gjør du

  1. Kok poteter i en kjele med lettsaltet vann til de er møre.
  2. Del laksefilet i porsjonsstykker. Pensle filetene med litt margarin eller olje. Krydre med salt og sitronpepper.
Har du ikke sitronpepper kan du bruke litt revet sitronskall og kvernet pepper i stedet.
  1. Legg filetene på et bakepapirkledd stekebrett. Bak filetene på 180 °C i 10-15 minutter avhengig av tykkelse.
  2. Del kål i båter og kok dem møre i en kjele med lettsaltet vann. Hell av vannet og ha på smør.

Server saftig og god laksefilet med kokt kål og poteter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB11 04.12.2022 14:00:33