Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Kyllingfilet med blomkålrisotto

Ingredienser

velg antall porsjoner

Blomkålrisotto:

  • 500 g blomkål
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1,5 l hønsebuljong (utblandet)
  • 2 ss smør
  • 3 dl arborioris (risottoris)
  • 1 dl eplejuice
  • 50 g valnøttkjerner
  • 0,5 pose blandet babybladsalat
  • 50 g revet parmesan
Del

Kyllingfilet med blomkålrisotto

(3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Gjør en vri på risottoen ved å blande inn finhakket blomkål, valnøtter og salat. Mer trenger du ikke for å gi kyllingfileten nytt, fresht følge!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

velg antall porsjoner

Blomkålrisotto:

  • 500 g blomkål
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1,5 l hønsebuljong (utblandet)
  • 2 ss smør
  • 3 dl arborioris (risottoris)
  • 1 dl eplejuice
  • 50 g valnøttkjerner
  • 0,5 pose blandet babybladsalat
  • 50 g revet parmesan

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB14 05.12.2022 15:42:24