Ingredienser

  • 1 kg kokefaste potet
  • 3 ss olje
  • 2 ts urtekrydder eller friske hakkede urter
  • 3 kvister friske urter , for eksempel oregano
Del

Ovnsstekte poteter

(0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En herlig og enkel måte å tilberede poteter på - lettvint, lekkert og kjempegodt! Velg kokefaste, jevnstore poteter, og krydre dem godt! Supert tilbehør til alle slags kjøtt- eller fiskeretter året rundt.  

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 kg kokefaste potet
  • 3 ss olje
  • 2 ts urtekrydder eller friske hakkede urter
  • 3 kvister friske urter , for eksempel oregano

Slik gjør du

  1. Vask potetene godt og del dem i to på langs. Legg de halve potetene i ildfast form eller langpanne.
  2. Pensle potetene med olje og krydre godt med salt og pepper. Dryss over tørkede urter.
  3. Stek potetene midt i forvarmet stekeovn på 225 °C i ca. 30 minutter, eller til potetene er helt møre og gylne. Dryss over litt friske urter ved servering.

Ovnsstekte poteter

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant