Grillet asparges i pålegg

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Herlig sprø asparges på grillen, er et godt alternativ til ventepølsa.

Ingredienser

  • 16 skive løvtynn pastrami
  • 16 stk. grønn frisk asparges
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts flaksalt
  • 0,5 ts grovmalt pepper

Slik gjør du

  1. Skjær av ca. 1 cm på den nederste, litt grovere delen på aspargesen.
  2. Vend så aspargesen i olje og dryss over med salt og pepper.
  3. Legg på grillen like før servering, og la den få en gyllen farge. Grilles totalt i 3-4 minutter slik at den fremdeles er sprø og crispy. Surr en skive pålegg rundt hver asparges når de er ferdig grillet.

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.