Ingredienser

  • 16 skiver løvtynn pastrami
  • 16 stk. grønn frisk asparges
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts flaksalt
  • 0,5 ts grovmalt pepper
Del

Grillet asparges i pålegg

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Herlig sprø asparges på grillen, er et godt alternativ til ventepølsa.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 16 skiver løvtynn pastrami
  • 16 stk. grønn frisk asparges
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts flaksalt
  • 0,5 ts grovmalt pepper

Slik gjør du

  1. Skjær av ca. 1 cm på den nederste, litt grovere delen på aspargesen.
  2. Vend så aspargesen i olje og dryss over med salt og pepper.
  3. Legg på grillen like før servering, og la den få en gyllen farge. Grilles totalt i 3-4 minutter slik at den fremdeles er sprø og crispy. Surr en skive pålegg rundt hver asparges når de er ferdig grillet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant