Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Alternativer til ventepølse

Grillet asparges i pålegg

Ingredienser

porsjoner
  • 16 skiver løvtynn pastrami
  • 16 stk. frisk grønn asparges
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts flaksalt
  • 0,5 ts grovmalt pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 97 kcal
Fett 6 g
Protein 8 g
Karbohydrater 2 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Herlig sprø asparges på grillen, er et godt alternativ til ventepølsa.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 16 skiver løvtynn pastrami
  • 16 stk. frisk grønn asparges
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts flaksalt
  • 0,5 ts grovmalt pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 97 kcal
Fett 6 g
Protein 8 g
Karbohydrater 2 g

Slik gjør du

  1. Skjær av ca. 1 cm på den nederste, litt grovere delen på aspargesen.
  2. Vend så aspargesen i olje og dryss over med salt og pepper.
  3. Legg på grillen like før servering, og la den få en gyllen farge. Grilles totalt i 3-4 minutter slik at den fremdeles er sprø og crispy. Surr en skive pålegg rundt hver asparges når de er ferdig grillet.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB14 05.12.2024 02:35:50