Ingredienser

  • 1 stk. aubergine
  • 1 ts salt
  • 0,5 pk aspargesbønner
  • 300 g kalkunfilet i skive
  • 0,5 ss olje til pensling
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 stk. gul paprika i strimler
  • 0,5 stk. oransje paprika i strimler
  • 60 g fetaost
  • 6 stilker frisk timian
  • 6 stk. tannpirkere uten smak eller små grillspyd
  • 1 ss olje til pensling
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

130kcal

Energi

5,8g

Fett

15,4g

Protein

3,3 g

Karbohydrat

0,8mg

Jern

g

Karbohydrater

Del

Fylte aubergineruller med kalkun

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Grillede aubergineruller med kalkun, grønnsaker og fetaost passer perfekt som grillforrett, venterett eller på tapasbordet.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 1 stk. aubergine
  • 1 ts salt
  • 0,5 pk aspargesbønner
  • 300 g kalkunfilet i skive
  • 0,5 ss olje til pensling
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 stk. gul paprika i strimler
  • 0,5 stk. oransje paprika i strimler
  • 60 g fetaost
  • 6 stilker frisk timian
  • 6 stk. tannpirkere uten smak eller små grillspyd
  • 1 ss olje til pensling
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

130kcal

Energi

5,8g

Fett

15,4g

Protein

3,3 g

Karbohydrat

0,8mg

Jern

g

Karbohydrater

Slik gjør du

  1. Skjær aubergine i tynne skiver. Strø salt over aubergineskiver, la dem ligge i ca. 20 minutter for å trekke ut noe av vannet. Tørk skivene lett med papir.
  2. Rens aspargesbønner og kok dem i lettsaltet vann, ca. 3 minutter. Hell av kokevannet og avkjøl bønnene raskt i iskaldt vann, slik at de beholder den friske grønnfarge.
  3. Del kalkunfilet i tynne skiver. Pensle kalkunskiver og aubergine med olje, krydre med salt og pepper. Brun skivene raskt på grillen på begge sider.
  4. Fyll aubergineskiver med kalkun, paprika, aspargesbønner, feta og timian. Rull forsiktig sammen, fest med tannpirker eller grillspyd.
  5. Pensle auberginerullene og grill dem i 3-4 minutter, til kjøttet er gjennomstekt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant