Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Asparges og parmesanost i spekeskinke

Asparges og parmesanost i spekeskinke

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. frisk grønn asparges
  • 150 g parmesan skåret i 8 staver
  • 8 skiver spekeskinke
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 292 kcal
Fett 21.8 g
Protein 23.7 g
Karbohydrater 0.3 g
Jern 0.6 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Enkelt og skikkelig, skikkelig godt! Asparges og parmesanost i spekeskinke er en smakfull smårett, som passer perfekt på tapasbordet.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. frisk grønn asparges
  • 150 g parmesan skåret i 8 staver
  • 8 skiver spekeskinke
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 292 kcal
Fett 21.8 g
Protein 23.7 g
Karbohydrater 0.3 g
Jern 0.6 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne med ferskt brød og litt balsamicosirup.

Asparges og parmesanost i spekeskinke

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 19.04.2024 05:30:03