Ingredienser

  • 8 skiver spekeskinke
  • 8 stk. grønn frisk asparges
  • 150 g parmesan skåret i 8 staver
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

292kcal

Energi

21.8g

Fett

23.7g

Protein

0.3g

Karbohydrater

0.6mg

Jern

Del

Asparges og parmesanost i spekeskinke

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Enkelt og skikkelig, skikkelig godt! Asparges og parmesanost i spekeskinke er en smakfull smårett, som passer perfekt på tapasbordet.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 8 skiver spekeskinke
  • 8 stk. grønn frisk asparges
  • 150 g parmesan skåret i 8 staver
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

292kcal

Energi

21.8g

Fett

23.7g

Protein

0.3g

Karbohydrater

0.6mg

Jern

Slik gjør du

1. Skrell den nedre del av asparges med en potetskreller, kutt av rotenden. Kok asparges i lettsalatet vann i 3-5 minutter, avhengig av tykkelsen. 

2. Avkjøl aspargesen raskt i kaldt vann, dette stopper kokeprosessen og bevarer fin grønnfarge. Tørk dem forsiktig.

3. Bunt sammen en stav av parmesanost og en asparges og bind sammen med en skive spekeskinke. Legg dem på et serveringsfat.

Server gjerne med ferskt brød og litt balsamicosirup.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant