1. Skjær kalkun i tykke strimler og tre dem på grillspyd.
2. Fres cashewnøtter, tranebær og 5-krydder i litt olje i en panne. Ha flytende honning og finhakket chili i mot slutten av steketiden. Avkjøl.
Chili er normalt spisse i formen og kan variere i lengde, farge og ikke minst styrke. Del chili i to på langs, fjern stilk, frø og skillevegger, og skjær den opp i skiver. Bruk gjerne engangshansker når du renser chili.
3. Bland salat, koriander og mynte, og legg det på et serveringsfat. Dryss over granateplefrø.
4. Bland saft fra appelsin, sitron og granateple i en bolle. Tilsett rødløk, ingefær, olivenolje, soyasaus og sesamolje. Ha cashewnøtter og tranebær over salaten og hell på ønsket mengde dressing rett før servering.
5. Pensle kalkunstrimler med olje og krydre med salt og pepper. Grill kalkunspydene på middels varme i 5-6 minutter.
Anrett grillede kalkunspyd med salat, glaserte cashewnøtter, tranebær og deilig frisk dressing.