Ingredienser

  • 400 g spekeskinke i skiver
  • 400 g fenalår i skiver
  • 200 g salami
  • 150 g fårepølse
  • 300 g stabburpølse
  • 250 g morrpølse
Del

Spekematanretning

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Spekemat er populær mat, og lettvint å servere enten dere blir få til bords eller har invitert mange gjester. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 400 g spekeskinke i skiver
  • 400 g fenalår i skiver
  • 200 g salami
  • 150 g fårepølse
  • 300 g stabburpølse
  • 250 g morrpølse

Slik gjør du

  1. Skjær spekeskinke, fenalår, salami, fårepølse og stabburpølse i tynne skiver (hvis den ikke er oppskåret).
  2. Skjær morrpølse opp i 1/2 cm tykke skiver.

Til spekematanretningen kan du servere og pynte med melon, ananas, reddik eller ulike potetsalater, eggerøre, grønn salat, ulike paier, rømme og flatbrød.

Vi har beregnet 150 g assortert spekemat per person. Skal du servere spekematen i følge med rømmegrøt er det tilstrekkelig med 100 g spekemat per person.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant