Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Dutch pancake

Dutch pancake

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. egg
  • 2 dl melk
  • 2 dl hvetemel
  • 2 ts sukker
  • 2 ts vaniljesukker
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss smør
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En ovnsbakt pannekake med vaniljesukker og bær er en herlig pannekakevariant. Den puffes opp i ovnen og bør serveres rykende fersk. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. egg
  • 2 dl melk
  • 2 dl hvetemel
  • 2 ts sukker
  • 2 ts vaniljesukker
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss smør

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 210 °C.
  2. Pisk eggene sammen med melk, salt, sukker, vaniljesukker og hvetemel. Sett en ildfast form eller en stekepanne som tåler å være i ovnen sammen med 1 ss smør, vent til smøret har smeltet, ta ut og dekk kantene med det smeltede smøret. Hell pannekake røren i formen så det dekker bunnen med ca. 1 cm.
  3. La pannekaken steke i rundt 10 minutter til pannekaken har puffet seg opp og blitt gyllen brun.
  4. Ta den ut og la den hvile i noen minutter. Server med bær og vaniljesukker. 
Denne pannekaken er nydelig sammen med syltetøy, lønnesirup eller honning.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7088, server:MP-PRD-WEB12 07.12.2023 18:30:45