Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Mini skoleboller

Mini skoleboller

Ingredienser

porsjoner

Én porsjon gir ca. 30 små boller

Bolledeig:

  • 75 g smør
  • 500 g hvetemel
  • 75 g sukker
  • 1 ts malt kardemomme
  • 3 dl melk
  • 0,5 pk fersk gjær

Fyll og topping:

  • ca. 2 dl ferdig vaniljekrem
  • 200 g tørr melis blandet med vann
  • ca. 100 g kokosmasse
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Gode, klassiske skolebrød, men i litt mindre form. En fin porsjonsstørrelse for en liten kropp, eller som en søt munnfull når du har lyst på fersk, søt gjærbakst. Bruk ferdig vaniljekrem, eller lag den selv.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Én porsjon gir ca. 30 små boller

Bolledeig:

  • 75 g smør
  • 500 g hvetemel
  • 75 g sukker
  • 1 ts malt kardemomme
  • 3 dl melk
  • 0,5 pk fersk gjær

Fyll og topping:

  • ca. 2 dl ferdig vaniljekrem
  • 200 g tørr melis blandet med vann
  • ca. 100 g kokosmasse

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Mini skoleboller

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6416, server:MP-PRD-WEB11 03.10.2023 09:31:28