Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Mini doughnuts med sitronglasur

Ingredienser

  • 200 g gresk yoghurt
  • 2 stk. egg
  • revet skall av 0,5 stk. sitron
  • 150 g hvetemel
  • 2 ss sukker
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1 l frityrolje
  • ca. 1 dl sukker

Sitronglasur:

  • 100 g melis
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 ts gul konditorfarge (valgfritt)
Del

Mini doughnuts med sitronglasur

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Små luftige friterte munnfuller. Mini doughnuts er snacksen for deg som elsker doughnuts, men har lyst til å lage en enkel versjon som ikke tar så mye tid. Server med en syrlig sitronglasur for å oppnå en perfekt kombinasjon av søtt og syrlig. 1 porsjon gir ca. 20 mini doughnuts.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 200 g gresk yoghurt
  • 2 stk. egg
  • revet skall av 0,5 stk. sitron
  • 150 g hvetemel
  • 2 ss sukker
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1 l frityrolje
  • ca. 1 dl sukker

Sitronglasur:

  • 100 g melis
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 ts gul konditorfarge (valgfritt)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Sett oljen til avkjøling når du er ferdig med stekingen. Når oljen er helt kald, kan du sile den og ta vare på den til neste gang du skal fritere (om den ser bra ut og lukter greit), eller helle den i en melkekartong e.l og kaste den i restavfallet. 

Mini doughnuts med sitronglasur

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB15 21.03.2023 20:56:04