Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingspyd med bakte grønnsaker

Kyllingspyd med bakte grønnsaker

Ingredienser

6  porsjoner

  • 1 stk. rødløk
  • 2 stk. gulrot i staver
  • 1 pk sukkererter
  • 0,5 dl hvitvin
  • 2 ss finhakkede friske urter
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss smør
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Det er supert å kunne lage hele middagen ferdig på grillen. Her er grønnsakene delt opp og bakt i et stykke aluminiumsfolie på grillen. Godt tilbehør til grillspydene med kylling!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

6  porsjoner

  • 1 stk. rødløk
  • 2 stk. gulrot i staver
  • 1 pk sukkererter
  • 0,5 dl hvitvin
  • 2 ss finhakkede friske urter
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss smør

Slik gjør du

  1. Skjær kyllingfilet i terninger.
  2. Tre kyllingbitene på grillspyd. Pensle med grillolje og legg spydene på grillen. Grill i 5-10 minutter, avhengig av grillens varme. Snu ofte.
  3. Legg grønnsakene på et stort ark aluminiumsfolie. Brett opp kantene og hell over hvitvin, urter og salt. Legg på smør.
  4. Pakk folien godt sammen med skjøten opp og legg på grillristen. La grønnsakene dampe til de er møre, ca. 10-15 minutter avhengig av hvor varm grillen er.
Hvis du bruker trespyd bør de bløtlegge i kaldt vann i ca. 20 minutter på forhånd. Da unngår du at de begynner å brenne.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7088, server:MP-PRD-WEB13 11.12.2023 16:36:33