Kylling med sitron og oliven Kategori Kos Vanskelighetsgrad Enkel Tid 40–60 min Det møre og saftige kyllinglåret tåler tøff varmebehandling uten å bli tørt, og egner seg godt til denne enkle italienskinspirerte sitronkyllingen. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 800 g kylling overlår 1 stk sitron 4 ss olivenolje 8 båter hvitløk 2 ts salt 1 ts kvernet pepper 2 ss frisk kruspersille 4 ss kapers 2 dl oliven , gjerne ulike farger Slik gjør du Legg kyllingstykkene i en ildfast form eller panne. Del sitron i biter og legg dem rundt kyllingstykkene. Grovhakk hvitløk og dryss rundt. Hell over olivenolje og krydre med salt og pepper. Sett formen midt i ovnen på 200 °C i 20-25 minutter. Ta formen ut og fordel oliven og kapers rundt. Sett formen tilbake i ovnen i ytterligere 10 minutter. Server med godt, ferskt brød til å dyppe i den deilige kraften. Denne retten kan fint lages med hele kyllinglår som deles i leddet også. Salat, små poteter eller pasta er også godt tilbehør. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.