Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Kremet pasta med reinsdyrbiff

Ingredienser

2  porsjoner
  • 400 g ytrefilet av reinsdyr , indrefilet eller medaljong
  • 1 ss nøytral olje
  • 2 ss smør
  • 50 g frisk sjampinjong til topping
  • 200 g tagliatelle
  • 1 ss olivenolje
  • 10 g frisk gressløk
  • 20 g parmesan til topping

Kremet soppsaus:

  • 2 stk. sjalottløk
  • 200 g frisk sjampinjong eller annen sopp
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 ss smør
  • 50 g frisk spinat
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 50 g parmesan
  • 3 dl kremfløte
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Skikkelig kremet pasta med sopp, sammen med mør og saftig reinsdyrbiff. Det er comfort food som kokk Ivar Follinglo Moe lager seg etter en lang dag i restauranten, før beina skal legges høyt!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

2  porsjoner
  • 400 g ytrefilet av reinsdyr , indrefilet eller medaljong
  • 1 ss nøytral olje
  • 2 ss smør
  • 50 g frisk sjampinjong til topping
  • 200 g tagliatelle
  • 1 ss olivenolje
  • 10 g frisk gressløk
  • 20 g parmesan til topping

Kremet soppsaus:

  • 2 stk. sjalottløk
  • 200 g frisk sjampinjong eller annen sopp
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 ss smør
  • 50 g frisk spinat
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 50 g parmesan
  • 3 dl kremfløte

Slik gjør du

Ivar Follinglo Moe var Norges representant i European Young Chef Award i 2022. I tillegg vant han Årets beste Commis under Årets Unge kokk i Stavanger høsten 2023. Vi fikk være med han hjem på kjøkkenet, hvor han disket opp sin beste kosemat, nemlig kremet pasta med reinsdyrbiff. Se hele serien «Kokkens kveldsmat» på Youtube.

kremet pasta med reinsdyrbiff

trinn du kan merke av

"Jeg lever heller et kort og smakfullt liv, enn et langt og smakløst" - Ivar Follinglo Moe

kremet pasta med reinsdyrbiff

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB11 12.04.2024 12:38:51