Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Frittata med medisterkaker og potet

Frittata med medisterkaker og potet

Ingredienser

porsjoner
  • 5 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,25 stk. løk
  • 4 stk. kokte poteter
  • 1,5 ss olivenolje
  • 100 g frisk spinat
  • 2 stk. medisterkake
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 603 kcal
Fett 41 g
Protein 32 g
Karbohydrater 26 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Frittata er en smårett som passer ypperlig til lunsj, kvelds eller i matpakka. Her lager du den med medisterkaker.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 5 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,25 stk. løk
  • 4 stk. kokte poteter
  • 1,5 ss olivenolje
  • 100 g frisk spinat
  • 2 stk. medisterkake
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 603 kcal
Fett 41 g
Protein 32 g
Karbohydrater 26 g

Slik gjør du

  1. Knekk eggene i en bolle. Tilsett vann, salt og pepper og visp alt godt sammen.
  2. Finhakk løk og skjær poteter i grove biter. Stek løk og poteter et par minutter i en liten varm stekepanne med olivenolje. Ha i spinat og stek til den faller sammen.
  3. Hell eggeblandingen i pannen og legg over lokk. La frittataen stivne på svak varme.

Server gjerne frittata med noen skiver stekt eller ristet baguette. Det er veldig godt å dra en hvitløksbåt over det ristede brødet før servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11948, server:MP-PRD-WEB12 05.11.2024 23:18:10