Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Frittata med medisterkaker og potet

Frittata med medisterkaker og potet

Ingredienser

porsjoner
  • 5 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,25 stk. løk
  • 4 stk. kokte poteter
  • 1,5 ss olivenolje
  • 100 g frisk spinat
  • 2 stk. medisterkake
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Frittata er en smårett som passer ypperlig til lunsj, kvelds eller i matpakka. Her lager du den med medisterkaker.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 5 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,25 stk. løk
  • 4 stk. kokte poteter
  • 1,5 ss olivenolje
  • 100 g frisk spinat
  • 2 stk. medisterkake

Slik gjør du

  1. Knekk eggene i en bolle. Tilsett vann, salt og pepper og visp alt godt sammen.
  2. Finhakk løk og skjær poteter i grove biter. Stek løk og poteter et par minutter i en liten varm stekepanne med olivenolje. Ha i spinat og stek til den faller sammen.
  3. Hell eggeblandingen i pannen og legg over lokk. La frittataen stivne på svak varme.

Server gjerne frittata med noen skiver stekt eller ristet baguette. Det er veldig godt å dra en hvitløksbåt over det ristede brødet før servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 19.04.2024 09:00:44