Frittata med medisterkaker og potet

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Frittata er en smårett som passer ypperlig til lunsj, kvelds eller i matpakka. Her lager du den med medisterkaker.

Ingredienser

  • 5 stk egg
  • 2 ss vann
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 14 stk løk
  • 4 stk ferdigkokte poteter
  • 112 ss olivenolje
  • 100 g frisk spinat
  • 2 stk medisterkake

Slik gjør du

  1. Knekk eggene i en bolle. Tilsett vann, salt og pepper og visp alt godt sammen.
  2. Finhakk løk og skjær poteter i grove biter. Stek løk og poteter et par minutter i en liten varm stekepanne med olivenolje. Ha i spinat og stek til den faller sammen.
  3. Hell eggeblandingen i pannen og legg over lokk. La frittataen stivne på svak varme.

Server gjerne frittata med noen skiver stekt eller ristet baguette. Det er veldig godt å dra en hvitløksbåt over det ristede brødet før servering.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.