Spagettiomelett med rester

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Er det ryddedag i kjøleskapet og litt av hvert å finne? Kanskje alt kan forenes i en spagettiomelett? Ikke bry deg så mye om ingrediensene i oppskriften under – her er det helt opp til deg og hva du finner i kjøleskapet. Men spagetti må til! Og egg!

Ingredienser

  • 1 stk finhakket løk
  • 14 stk grønn squash i små biter
  • 2 ss olje
  • 200 g ferdig kokt spagetti eller annen pasta
  • 150 g ferdigstekt kyllingkjøtt eller andre rester
  • 2 dl tomatsaus eller annen saus
  • 1 stk tomat eller paprika
  • 5 stk egg
  • 212 dl melk eller fløte
  • 2 ss hakket frisk persille eller andre urter

Slik gjør du

  1. Varm oljen i en stekepanne og fres løken myk og blank. Bland inn kokt spagetti, kylling, saus og tomat. Smak til med salt og pepper.
  2. Hell eggeblandingen i stekepannen. Rør om slik at alt blander seg.
  3. Visp sammen egg og melk og krydre med litt salt og pepper. Hell over i stekepannen.
  4. Stek på middels varme til omeletten begynner å ”sette” seg. Dryss over revet ost. Flytt stekepannen over til stekeovnen og la omeletten steke til den har blitt helt stiv og begynner å få farge.
  5.  Dryss over hakket persille og server.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.