Ingredienser

  • 8 stk. medisterkake
  • 150 g sukkererter
  • 10 stk. cherrytomat
  • 2 stk. gulrot
  • 1 stk. kinakål
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. rød chili
  • 3 stk. vårløk
  • 50 g usaltede peanøtter
  • 8 ss teriyakisaus
Del

Asiatisk salat med medisterkaker

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Medisterkaker til overs? Bruk dem i en spennende asiatisk salat!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 8 stk. medisterkake
  • 150 g sukkererter
  • 10 stk. cherrytomat
  • 2 stk. gulrot
  • 1 stk. kinakål
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. rød chili
  • 3 stk. vårløk
  • 50 g usaltede peanøtter
  • 8 ss teriyakisaus

Slik gjør du

  1. Skjær medisterkaker, sukkererter og tomater i mindre biter. Riv gulroten på rivjern eller skjær i tynne strimler.
  2. Fjern de ytterste bladene på kinakålen og skjær den i så tynne strimler som mulig fra topp til bunn.
  3. Skrell rødløk, del den i i to og skjær tynne båter. Skjær chili og vårløk i små biter.
  4. Ha alt i en bolle og bland godt, hakk peanøtter grovt og strø dem over salaten rett før servering.

 Server salaten med teriyakisaus.   

Teriyakisausen kan kokes opp sammen med knust hvitløk, ingefær og litt chili for å få litt ekstra god smak.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant