Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g juleskinke
  • 2 ss margarin til steking
  • 8 stk. kokt potet
  • 200 g frisk spinat
  • 8 stk. egg
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 150 g revet hvitost
Del

Julefrittata

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Frittata er en italiensk bondeomelett, og et enkelt, raskt og deilig måltid. Her har vi brukt strimler av juleskinke sammen med poteter og spinat. Denne retten smaker nydelig som lunsj, eller skåret i biter til juletapas. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g juleskinke
  • 2 ss margarin til steking
  • 8 stk. kokt potet
  • 200 g frisk spinat
  • 8 stk. egg
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 150 g revet hvitost

Slik gjør du


Du trenger: Juleskinke, kokt potet, margarin, spinat, egg, crème fraîche, salt, pepper og revet ost.
  1. Skjær juleskinke i strimler og kokt potet i skiver.

  1. Stek juleskinke i en varm stekepanne med margarin til det er gyllent, ha i potetskiver.

  1. Vend inn spinat.

  1. Rør sammen egg, crème fraîche, salt og pepper. Hell blandingen over i pannen.

  1. Dryss over revet ost og legg på lokk. La det steke på middels varme i 10-15 minutter.

  1. Nå er frittataen klar til servering. Hvelv den over på et fat eller stor tallerken. Skjær frittataen i kakestykker og server gjerne med finsnittet rødkål og godt brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant