Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Medisterkaker med krydrede edamamebønner

Medisterkaker med krydrede edamamebønner

Ingredienser

porsjoner
  • 12 stk. ferdigstekt medisterkake

Krydrede edamamebønner:

  • 400 g frosne edamamebønner (soyabønner)
  • 2 stk. finsnittet vårløk
  • 150 g aspargesbønner i biter
  • 1 ts tørket oregano
  • 0,5 ts chiliflakes eller chilipulver
  • 0,5 ts malt spisskummen
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss olivenolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Saftige medisterkaker er rask hverdagsmat i en travel førjulstid. Denne spennende krydrede bønnesalaten er ferdig i løpet av få minutter, og smaker nydelig til. Får du ikke tak i edamamebønner kan du bruke frosne erter eller en boks kikerter isteden.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 12 stk. ferdigstekt medisterkake

Krydrede edamamebønner:

  • 400 g frosne edamamebønner (soyabønner)
  • 2 stk. finsnittet vårløk
  • 150 g aspargesbønner i biter
  • 1 ts tørket oregano
  • 0,5 ts chiliflakes eller chilipulver
  • 0,5 ts malt spisskummen
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Kjøp gjerne medisterdeig og lag dine egne medisterkaker. Form kakene i håndflaten ved hjelp av en skje, beregn ca. 60 g pr. kake. Brun kakene i en varm stekepanne med smør til de har fått en fin farge rundt det hele, legg dem over i en ildfast form og stek dem ferdige i stekeovn på 180 °C i 10-15 minutter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 20.04.2024 06:01:06