Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Medisterkaker med krydrede edamamebønner

Ingredienser

  • 12 stk. ferdigstekt medisterkake

Krydrede edamamebønner:

  • 400 g frosne edamamebønner (soyabønner)
  • 2 stk. finsnittet vårløk
  • 150 g aspargesbønner i biter
  • 1 ts tørket oregano
  • 0,5 ts chiliflakes eller chilipulver
  • 0,5 ts malt spisskummen
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss olivenolje
Del

Medisterkaker med krydrede edamamebønner

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Saftige medisterkaker er rask hverdagsmat i en travel førjulstid. Denne spennende krydrede bønnesalaten er ferdig i løpet av få minutter, og smaker nydelig til. Får du ikke tak i edamamebønner kan du bruke frosne erter eller en boks kikerter isteden.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 12 stk. ferdigstekt medisterkake

Krydrede edamamebønner:

  • 400 g frosne edamamebønner (soyabønner)
  • 2 stk. finsnittet vårløk
  • 150 g aspargesbønner i biter
  • 1 ts tørket oregano
  • 0,5 ts chiliflakes eller chilipulver
  • 0,5 ts malt spisskummen
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Kjøp gjerne medisterdeig og lag dine egne medisterkaker. Form kakene i håndflaten ved hjelp av en skje, beregn ca. 60 g pr. kake. Brun kakene i en varm stekepanne med smør til de har fått en fin farge rundt det hele, legg dem over i en ildfast form og stek dem ferdige i stekeovn på 180 °C i 10-15 minutter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3620, server:MP-PRD-WEB11 06.12.2022 14:08:58