Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Flesk og duppe sandwich

Ingredienser

porsjoner

Marinade til flesk:

  • 2 ss dijonsennep
  • 1 ss flytende honning
  • 1 ss hvitvinseddik

Duppe:

  • 30 g smør
  • 30 g hvetemel
  • 5 dl helmelk
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 ts revet muskatnøtt

Råkostsalat:

  • 3 stk. gulrot
  • 0,25 stk. kålrot
  • 1 stk. grønn chili
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 2 stk. vårløk
  • 1 ss frisk pepperrot
  • 1 ss revet sitronskall
  • 2 ss hvitvinseddik
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1357 kcal
Fett 85 g
Protein 53 g
Karbohydrater 86 g

Oppskriftsintroduksjon

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Dette er ikke flesk og duppe som du kjenner den, for her har Fetisha og Ole fått i oppdrag å gjøre den kjente tradisjonsretten om til en sandwich - med hundre prosent kreativ frihet! Vi snakker marinert flesk, en frisk og het råkostsalat og til slutt en krydret duppe som dressing. Dette er fett, salt og deilig!


Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Marinade til flesk:

  • 2 ss dijonsennep
  • 1 ss flytende honning
  • 1 ss hvitvinseddik

Duppe:

  • 30 g smør
  • 30 g hvetemel
  • 5 dl helmelk
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 ts revet muskatnøtt

Råkostsalat:

  • 3 stk. gulrot
  • 0,25 stk. kålrot
  • 1 stk. grønn chili
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 2 stk. vårløk
  • 1 ss frisk pepperrot
  • 1 ss revet sitronskall
  • 2 ss hvitvinseddik
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1357 kcal
Fett 85 g
Protein 53 g
Karbohydrater 86 g

Slik gjør du

Fetishas flesk og duppe sandwich

trinn du kan merke av
Fetishas flesk og duppe sandwich

Fysen på flere tradisjonsretter i sandwich? Sjekk ut Mike og Martas fårikålsandwich!

Fetishas flesk og duppe sandwich

Flesk og duppe-sandwich av Fetisha Williams / @fetishamlynn og Ole Bjørn Sundsdal.

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.16774, server:MP-PRD-WEB15 15.11.2025 21:15:47