Ingredienser

  • 200 g edamamebønner (soyabønner)
  • 1 pk sukkererter
  • 0,5 stk. fennikel
  • 2 stk. vårløk
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss hakket persille
  • 0,5 ss frisk timian
  • 0,5 stk. sitron
  • 1 ss olje
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

117.3kcal

Energi

6.2g

Fett

7.9g

Protein

5g

Karbohydrater

1.9mg

Jern

Del

Lun edamamesalat

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Edamamebønner eller soyabønner er hovedingrediens i denne deilige lune salaten som passer godt både som selvstendig rett og som tilbehør til andre retter. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 200 g edamamebønner (soyabønner)
  • 1 pk sukkererter
  • 0,5 stk. fennikel
  • 2 stk. vårløk
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss hakket persille
  • 0,5 ss frisk timian
  • 0,5 stk. sitron
  • 1 ss olje
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

117.3kcal

Energi

6.2g

Fett

7.9g

Protein

5g

Karbohydrater

1.9mg

Jern

Slik gjør du

  1. Tin edamamebønner ved å helle kokende vann over dem. La stå et par minutter og hell av vannet.
  2. Skjær sukkererter, fennikel og vårløk i tynne strimler. Finhakk hvitløk.
  3. Ha olje i en stekepanne og fres edamamebønner, sukkererter, fennikel, vårløk og hvitløk raskt til alt er gjennomvarmt, men grønnsakene fortsatt er sprø. Dryss over hakket persille og timian og skvis over saften av sitronen. Smak til med litt salt og pepper.

Lun edamamesalat

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant