Bønnesalat med egg i glass

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Salat på glass er gøy! Og mulighetene er mange. Her har vi fylt glasset med balsamicovinaigrette, bønner, salat og egg. Supert å ha i kjøleskapet til når du trenger et mellommåltid, eller til å ta med seg på farten.

Ingredienser

  • 4 stk egg
  • 100 g edamamebønner (soyabønner)
  • 1 boks hermetisk kidneybønner (á 290 g)
  • 12 pakke babyspinat (á 65 g)
  • 4 ss balsamicovinaigrette
Vis næringsinnhold
Energi
235kcal
Fett
12.7g
Protein
16.7g
Karbohydrater
10.2g
Jern
3.5mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Kok egg i 8-10 minutter. Avkjøl i kaldt vann og skrell dem.

  1. Kok opp en kjele med lettsaltet vann, og ha i dypfryste edamamebønner. Kok i 1-2 minutter, og hell av vannet. Skyll bønnene i kaldt vann slik at de bevarer den fine grønnfargen sin. Skyll kidneybønner.
  2. Ha balsamicovinaigrette i bunnen av mindre porsjonsglass med lokk. Legg deretter i bønner, egg og spinat.  

Rett før servering, snu glasset, slik at dressingen blir fordelt over salaten.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.