Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bønnesalat med egg i glass

Bønnesalat med egg i glass

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 100 g edamamebønner (soyabønner)
  • 1 boks hermetiske kidneybønner (á 290 g)
  • 4 ss balsamicovinaigrette
  • 0,5 pk babyspinat (á 65 g)
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

235 kcal

Energi

12.7 g

Fett

16.7 g

Protein

10.2 g

Karbohydrater

3.5 mg

Jern

Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Salat på glass er gøy! Og mulighetene er mange. Her har vi fylt glasset med balsamicovinaigrette, bønner, salat og egg. Supert å ha i kjøleskapet til når du trenger et mellommåltid, eller til å ta med seg på farten.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 100 g edamamebønner (soyabønner)
  • 1 boks hermetiske kidneybønner (á 290 g)
  • 4 ss balsamicovinaigrette
  • 0,5 pk babyspinat (á 65 g)
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

235 kcal

Energi

12.7 g

Fett

16.7 g

Protein

10.2 g

Karbohydrater

3.5 mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Snu glasset rett før servering, slik at dressingen blir fordelt over salaten.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.5135, server:MP-PRD-WEB11 06.06.2023 07:28:31