Ingredienser

  • 4 stk. egg
  • 100 g edamamebønner (soyabønner)
  • 1 boks hermetiske kidneybønner (á 290 g)
  • 4 ss balsamicovinaigrette
  • 0,5 pk babyspinat (á 65 g)
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

235kcal

Energi

12.7g

Fett

16.7g

Protein

10.2g

Karbohydrater

3.5mg

Jern

Del

Bønnesalat med egg i glass

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Salat på glass er gøy! Og mulighetene er mange. Her har vi fylt glasset med balsamicovinaigrette, bønner, salat og egg. Supert å ha i kjøleskapet til når du trenger et mellommåltid, eller til å ta med seg på farten.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. egg
  • 100 g edamamebønner (soyabønner)
  • 1 boks hermetiske kidneybønner (á 290 g)
  • 4 ss balsamicovinaigrette
  • 0,5 pk babyspinat (á 65 g)
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

235kcal

Energi

12.7g

Fett

16.7g

Protein

10.2g

Karbohydrater

3.5mg

Jern

Slik gjør du

  1. Kok egg i 8-10 minutter. Avkjøl i kaldt vann og skrell dem.
  1. Kok opp en kjele med lettsaltet vann, og ha i dypfryste edamamebønner. Kok i 1-2 minutter, og hell av vannet. Skyll bønnene i kaldt vann slik at de bevarer den fine grønnfargen sin. Skyll kidneybønner.
  2. Ha balsamicovinaigrette i bunnen av mindre porsjonsglass med lokk. Legg deretter i bønner, egg og spinat.

Snu glasset rett før servering, slik at dressingen blir fordelt over salaten.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant