Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
BBQ kylling med coleslaw

BBQ kyllingfilet med coleslaw

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g kyllingfilet
  • 2 ss nøytral olje
  • 600 g potet gjerne mandelpotet eller ferskpotet

Coleslaw

  • 4 ss majones
  • 2 dl kefir
  • 2 dl lettrømme
  • 0,5 ts karri
  • 0,5 stk. nykål, sommerkål eller spisskål
  • 1 stk. gulrot
  • 1 stk. syrlig eple
  • 2 ss finhakket bladpersille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hverdagsgrill på sitt beste - saftig kyllingfilet med deilig bbq-saus, grillede poteter og frisk coleslaw. Dette er grillmat alle i familien vil like!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g kyllingfilet
  • 2 ss nøytral olje
  • 600 g potet gjerne mandelpotet eller ferskpotet

Coleslaw

  • 4 ss majones
  • 2 dl kefir
  • 2 dl lettrømme
  • 0,5 ts karri
  • 0,5 stk. nykål, sommerkål eller spisskål
  • 1 stk. gulrot
  • 1 stk. syrlig eple
  • 2 ss finhakket bladpersille

Slik gjør du

Server kyllingfiletene med litt ekstra BBQ-saus ved siden av, og dryss litt finhakket persille eller vårløk over.  Vil du gjøre litt ekstra med retten, kan du lage din egen BBQ-saus.

Lag gjerne coleslaw'en i god tid før den skal serveres, slik at den får stå og trekke smak i kjøleskapet. BBQ kylling med coleslaw

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB15 26.05.2024 16:30:24