Asiatisk coleslaw

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En spicy og frisk kålsalat med asiatiske smaker! Supergodt tilbehør til grillet kjøtt. 

Ingredienser

  • 500 g nykål, sommerkål , eller hvitkål
  • 2 stk. gulrot
  • 2 stk. vårløk
  • 1 ss koreanske chiliflakes (gochugaru)
  • 2 ts brunt sukker
  • 1 ss ristede sesamfrø
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss riseddik
  • 1 ss sesamolje
  • 1 båt revet hvitløk
  • saft av 0,25 stk. lime

Slik gjør du

  1. Skjær kål og gulrot i tynne strimler, gjerne med ostehøvel eller et juliennejern - det letter jobben. Ha alt i en bolle og dryss over litt salt.
  2. Finhakk vårløk. 
  3. Rør sammen riseddik, soyasaus, chilflak, sukker, sesamolje, sesamfrø, revet hvitløk og frisk limesaft. Ha dressingen over kålen, og bland alt godt sammen. Anrett i en skål og sett kaldt til servering.

Til amerikansk barbecue anbefaler vi Craigs coleslaw.

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.