Asiatisk coleslaw

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En spicy og frisk, kålsalat med asiatiske smaker! Supergod som tilbehør til grillet kjøtt. 

Ingredienser

  • 500 g nykål, sommerkål , eller hvitkål
  • 2 stk gulrot
  • 2 stk vårløk
  • 1 ss koreanske chiliflakes (gochugaru)
  • 2 ts brunt sukker
  • 1 ss ristede sesamfrø
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss riseddik
  • 1 ss sesamolje
  • 1 båt revet hvitløk
  • saft av ¼ stk lime

Slik gjør du

  1. Skjær kål og gulrot i tynne strimler, gjerne med ostehøvel eller et juliennejern - det letter jobben. Ha alt i en bolle og dryss over litt salt.
  2. Finhakk vårløk. 
  3. Rør sammen riseddik, soyasaus, chilflak, sukker, sesamolje, sesamfrø, revet hvitløk og frisk limesaft. Ha dressingen over kålen, og bland alt godt sammen. Anrett i en skål og sett kaldt til servering.

Til amerikansk barbecue anbefaler vi Craigs coleslaw.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.