Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Asiatisk coleslaw

Asiatisk coleslaw

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g nykål, sommerkål , eller hvitkål
  • 2 stk. gulrot
  • 2 stk. vårløk
  • 1 ss koreanske chiliflakes (gochugaru)
  • 2 ts brunt sukker
  • 1 ss ristede sesamfrø
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss riseddik
  • 1 ss sesamolje
  • 1 båt revet hvitløk
  • saft av 0,25 stk. lime
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En spicy og frisk kålsalat med asiatiske smaker! Supergodt tilbehør til grillet kjøtt. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g nykål, sommerkål , eller hvitkål
  • 2 stk. gulrot
  • 2 stk. vårløk
  • 1 ss koreanske chiliflakes (gochugaru)
  • 2 ts brunt sukker
  • 1 ss ristede sesamfrø
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss riseddik
  • 1 ss sesamolje
  • 1 båt revet hvitløk
  • saft av 0,25 stk. lime

Slik gjør du

  1. Skjær kål og gulrot i tynne strimler, gjerne med ostehøvel eller et juliennejern - det letter jobben. Ha alt i en bolle og dryss over litt salt.
  2. Finhakk vårløk. 
  3. Rør sammen riseddik, soyasaus, chilflak, sukker, sesamolje, sesamfrø, revet hvitløk og frisk limesaft. Ha dressingen over kålen, og bland alt godt sammen. Anrett i en skål og sett kaldt til servering.

Til amerikansk barbecue anbefaler vi Craigs coleslaw.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7088, server:MP-PRD-WEB13 03.12.2023 17:42:39