Ingredienser

  • 500 g nykål, sommerkål , eller hvitkål
  • 2 stk. gulrot
  • 2 stk. vårløk
  • 1 ss koreanske chiliflakes (gochugaru)
  • 2 ts brunt sukker
  • 1 ss ristede sesamfrø
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss riseddik
  • 1 ss sesamolje
  • 1 båt revet hvitløk
  • saft av 0,25 stk. lime
Del

Asiatisk coleslaw

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En spicy og frisk kålsalat med asiatiske smaker! Supergodt tilbehør til grillet kjøtt. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 500 g nykål, sommerkål , eller hvitkål
  • 2 stk. gulrot
  • 2 stk. vårløk
  • 1 ss koreanske chiliflakes (gochugaru)
  • 2 ts brunt sukker
  • 1 ss ristede sesamfrø
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss riseddik
  • 1 ss sesamolje
  • 1 båt revet hvitløk
  • saft av 0,25 stk. lime

Slik gjør du

  1. Skjær kål og gulrot i tynne strimler, gjerne med ostehøvel eller et juliennejern - det letter jobben. Ha alt i en bolle og dryss over litt salt.
  2. Finhakk vårløk. 
  3. Rør sammen riseddik, soyasaus, chilflak, sukker, sesamolje, sesamfrø, revet hvitløk og frisk limesaft. Ha dressingen over kålen, og bland alt godt sammen. Anrett i en skål og sett kaldt til servering.

Til amerikansk barbecue anbefaler vi Craigs coleslaw.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant