Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Grillet kyllingfilet med agurksalat

Ingredienser

Agurksalat:

  • 1 stk. agurk
  • 2 båter revet hvitløk
  • 2 ss hakket frisk mynte
  • 1 ss flytende honning
  • 3 dl matyoghurt
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • ca. 1 ts olivenolje

  • ca. 0,25 stk. agurk
  • 1 bunt reddik
  • ca. 3 ss søt chilisaus
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

309 kcal

Energi

9 g

Fett

41 g

Protein

15.7 g

Karbohydrater

1.3 mg

Jern

Del

Grillet kyllingfilet med agurksalat

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kyllingfilet er alltid populært – også som grillmat. Tørk fileten med papir før du legger den på grillen, og grill den raskt på høy varme før den får hvile seg ferdig i en kjøligere sone noen minutter. Agurksalat med grillet minimais er enkelt og spenstig tilbehør.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

Agurksalat:

  • 1 stk. agurk
  • 2 båter revet hvitløk
  • 2 ss hakket frisk mynte
  • 1 ss flytende honning
  • 3 dl matyoghurt
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • ca. 1 ts olivenolje

  • ca. 0,25 stk. agurk
  • 1 bunt reddik
  • ca. 3 ss søt chilisaus
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

309 kcal

Energi

9 g

Fett

41 g

Protein

15.7 g

Karbohydrater

1.3 mg

Jern

Slik gjør du

  1. Pensle kyllingfileter med olje, og krydre med litt salt og pepper. Grill filetene i ca. 5 minutter på hver side. La dem ettersteke noen minutter på den kjøligere delen av grillen.
  2. Skrell agurk og del i to på langs. Bruk en skje og skrap ut den bløte kjernen. Skjær agurkene i tynne strimler på langs, og deretter i små terninger. Ha terningene i en skål og bland med resten av ingrediensene.
  3. Grill minimais raskt, eller rist den i en varm stekepanne med litt olje. Avkjøl litt og bland inn i salaten.
  4. Smak til med salt og pepper. Sett salaten kaldt til den skal serveres.
Vil du redusere tilberedningstiden på kyllingfiletene, kan du dele dem på langs før du legger dem på grillen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB12 26.01.2023 23:36:39