Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pyttipanne med reinsdyrskav

Pytt i panne med reinsdyrskav

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g reinsdyrskav
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 stk. grovhakket rødløk
  • 8 stk. kokt potet i terninger
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss finhakket frisk timian
  • 4 ss ripsgelé
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er vidde-versjonen av pytt i panne: Kjøtt med løk og potet. Det enkle er ofte det beste. Her er en herlig panne reinsdyrskav med rødløk og stekt potet. Kos deg!

Dette er vidde-versjonen av pytt i panne: Kjøtt med løk og potet. Oppskrift på en herlig panne reinsdyrskav med rødløk og stekt potet.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g reinsdyrskav
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 stk. grovhakket rødløk
  • 8 stk. kokt potet i terninger
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss finhakket frisk timian
  • 4 ss ripsgelé

Slik gjør du

  1. Stek reinsdyrskav raskt i flere omganger i en varm stekepanne med litt margarin. Legg kjøttet til side.
  2. Fres potetterninger i stekepannen med litt margarin til de får en fin og gyllen farge. Ha i rødløk, skav og timian. La det steke et par minutter. Krydre med salt og pepper.

Server pytt i panne med ripsgelé.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6306, server:MP-PRD-WEB12 21.09.2023 18:52:04