Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pyttipanne med reinsdyrskav

Pytt i panne med reinsdyrskav

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g reinsdyrskav
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 stk. grovhakket rødløk
  • 8 stk. kokt potet i terninger
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss finhakket frisk timian
  • 4 ss ripsgelé
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er vidde-versjonen av pytt i panne: Kjøtt med løk og potet. Det enkle er ofte det beste. Her er en herlig panne reinsdyrskav med rødløk og stekt potet. Kos deg!

Dette er vidde-versjonen av pytt i panne: Kjøtt med løk og potet. Oppskrift på en herlig panne reinsdyrskav med rødløk og stekt potet.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g reinsdyrskav
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 stk. grovhakket rødløk
  • 8 stk. kokt potet i terninger
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss finhakket frisk timian
  • 4 ss ripsgelé

Slik gjør du

  1. Stek reinsdyrskav raskt i flere omganger i en varm stekepanne med litt margarin. Legg kjøttet til side.
  2. Fres potetterninger i stekepannen med litt margarin til de får en fin og gyllen farge. Ha i rødløk, skav og timian. La det steke et par minutter. Krydre med salt og pepper.

Server pytt i panne med ripsgelé.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB14 30.05.2024 09:50:04