Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pyttipanne med reinsdyrskav

Pytt i panne med reinsdyrskav

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g reinsdyrskav
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 stk. grovhakket rødløk
  • 8 stk. kokt potet i terninger
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss finhakket frisk timian
  • 4 ss ripsgelé
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 336 kcal
Fett 15 g
Protein 26 g
Karbohydrater 22 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er vidde-versjonen av pytt i panne: Kjøtt med løk og potet. Det enkle er ofte det beste. Her er en herlig panne reinsdyrskav med rødløk og stekt potet. Kos deg!

Dette er vidde-versjonen av pytt i panne: Kjøtt med løk og potet. Oppskrift på en herlig panne reinsdyrskav med rødløk og stekt potet.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g reinsdyrskav
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 stk. grovhakket rødløk
  • 8 stk. kokt potet i terninger
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss finhakket frisk timian
  • 4 ss ripsgelé
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 336 kcal
Fett 15 g
Protein 26 g
Karbohydrater 22 g

Slik gjør du

  1. Stek reinsdyrskav raskt i flere omganger i en varm stekepanne med litt margarin. Legg kjøttet til side.
  2. Fres potetterninger i stekepannen med litt margarin til de får en fin og gyllen farge. Ha i rødløk, skav og timian. La det steke et par minutter. Krydre med salt og pepper.

Server pytt i panne med ripsgelé.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11738, server:MP-PRD-WEB13 05.10.2024 00:14:03