Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Epledessert med havregryn og kesam

Ingredienser

Eplemos:

  • 4 stk. eple
  • 1 dl vann
  • 1 ts sukker

Havregryn og kesam:

  • 4 dl lettkokte havregryn
  • 0,5 ts malt kanel
  • 2 dl kesam vanilje mager, 0,6 %
Del

Epledessert med havregryn og kesam

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne desserten med syrlig eplemost, ristet havregryn og fløyelsmyk vaniljekesam er et litt sunnere alternativ til den tradisjonelle desserten tilslørte bondepiker.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

Eplemos:

  • 4 stk. eple
  • 1 dl vann
  • 1 ts sukker

Havregryn og kesam:

  • 4 dl lettkokte havregryn
  • 0,5 ts malt kanel
  • 2 dl kesam vanilje mager, 0,6 %

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Skal du ha gjester kan du forberede eplemos og havregryn på forhånd. Legg det gjerne lagvis i glass rett før servering, da smaker desserten best fordi havregrynene holder seg sprø.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 01.02.2023 07:18:48