Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Andebryst med appelsin og krydder

Andebryst med appelsin og krydder

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. andebryst ( ca 600 g )
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • saft og skall av 1 stk. appelsin
  • 4 dl appelsinjuice ( gjerne ferskpresset )
  • 2 ss eplecidereddik
  • 6 ss honning
  • 1 stk. hel kanel
  • 4 stk. hel pepper
  • 2 stk. stjerneanis
  • 1 ss smør
  • 2 ss karse
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Andebryst og appelsin er gode venner og en klassisk smakskombinasjon. Her får de selskap av honning, anis og kanel i en nydelig liten rett.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. andebryst ( ca 600 g )
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • saft og skall av 1 stk. appelsin
  • 4 dl appelsinjuice ( gjerne ferskpresset )
  • 2 ss eplecidereddik
  • 6 ss honning
  • 1 stk. hel kanel
  • 4 stk. hel pepper
  • 2 stk. stjerneanis
  • 1 ss smør
  • 2 ss karse

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning her!

Server gjerne med ris, nudler eller salat. Retten kan også serveres som en av flere retter på et asiatiskinspirert tapasbord. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB14 25.04.2024 15:45:39