Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Anderilette

Anderillette

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. andelår
  • 60 g grovt salt
  • 2 båter hvitløk
  • 4 stilker frisk timian
  • 4 stilker frisk rosmarin
  • 500 g andefett
  • 1 dl tørr hvitvin
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Rillette er en erkefransk godbit som kan lages av all slags kjøtt. Vår rillette er av andelår. Server den som en appetittvekker på små toast, eller sett formen på bordet så gjestene selv kan forsyne seg. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. andelår
  • 60 g grovt salt
  • 2 båter hvitløk
  • 4 stilker frisk timian
  • 4 stilker frisk rosmarin
  • 500 g andefett
  • 1 dl tørr hvitvin

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Legg andefettet i kjøleskapet, da vil andre væsker synke til bunnen og fettet legge seg øverst som ett lokk. Grav frem fettet og kast væsken, da har du et rent produkt som du kan fryse.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB14 25.04.2024 23:52:13