Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Andebryst med klementinsaus 1

Andebryst med klementinsaus

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. andebryst
  • 1 ss smør til steking
  • 6 båter hvitløk
  • 2 stilker frisk rosmarin

Rødbeter:

  • 4 stk. rødbete
  • 1 ss olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Poteter:

  • 12 stk. småpoteter
  • 0,5 ts salt

Klementinsaus:

  • 3 ss smør
  • 4 stk. klementin
  • 3 ss honning
  • 2 stk. purre
  • 3 ss hakkede mandler
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (7)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Skal du ha gjester som vet å sette pris på ekstra god mat, er andebryst tingen å servere. Sitrus og rødbeter utgjør en spennende smakskombinasjon som passer godt til andebryst. 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. andebryst
  • 1 ss smør til steking
  • 6 båter hvitløk
  • 2 stilker frisk rosmarin

Rødbeter:

  • 4 stk. rødbete
  • 1 ss olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Poteter:

  • 12 stk. småpoteter
  • 0,5 ts salt

Klementinsaus:

  • 3 ss smør
  • 4 stk. klementin
  • 3 ss honning
  • 2 stk. purre
  • 3 ss hakkede mandler

Slik gjør du

Andebryst med klementinsaus 2

Du trenger: andebryst, hvitløk, smør, rødbeter, olivenolje, salt, pepper, poteter, purre, klementiner, mandler, honning og rosmarin.

trinn du kan merke av
Andebryst med klementinsaus 3a
Andebryst med klementinsaus 3b
Andebryst med klementinsaus 3c
Andebryst med klementinsaus 3d
Andebryst med klementinsaus 3e
Andebryst med klementinsaus 3f

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Andebryst med klementinsaus 3g

Andebryst med klementinsaus 4

Alt klart til servering. Sødmen i rødbetene passer ypperlig til andebryst og den sursøte klementinsausen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB12 17.06.2024 16:53:25