Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Andebryst med honning og eplepuré

Andebryst med honning og eplepuré

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. andebryst
  • 2 dl honning
  • 2 ss ristede korianderfrø
  • 4 stk. stjerneanis
  • 4 stk. syrlig eple
  • 1 dl vann
  • 1 ss smør
  • saft av 1 stk. sitron
  • 0,5 potte frisk koriander
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Imponer gjestene din med denne deilige og enkle retten! Stekt andebryst og eplepuré er overraskende kjapt å tilberede, ser fantastisk ut og smaker helt nydelig.  

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. andebryst
  • 2 dl honning
  • 2 ss ristede korianderfrø
  • 4 stk. stjerneanis
  • 4 stk. syrlig eple
  • 1 dl vann
  • 1 ss smør
  • saft av 1 stk. sitron
  • 0,5 potte frisk koriander

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Det er enklest å kutte et rutemønster i skinnet når andebrystene er halvtinte. La brystene tine helt og bli romtempererte før du tilbereder dem videre.

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Retten kan forberedes i god tid – snitt rutemønster i skinnet mens andebrystene fortsatt er nesten frosne, og la dem deretter tine helt. Brystene kan også brunes et par timer før de skal serveres.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB13 18.06.2024 07:12:02