Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Vegetarpai med sopp

Vegetarpai med sopp

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. løk
  • 0,5 stk. purre
  • 3 stilker stilkselleri (stangselleri)
  • 4 båter hvitløk
  • 4 ss nøytral olje til steking
  • 500 g aromasopp eller annen sopp
  • 150 g pecannøtter
  • 2 stilker frisk rosmarin
  • 0,5 bunt bladpersille
  • 1 ts kajennepepper
  • 3 dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • 1,5 ss maisenna
  • 1 stk. til pensling egg

Paideig

  • 200 g margarin uten melk
  • 300 g hvetemel
  • 1 ts salt
  • 1 dl vann
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Med et saftig fyll av grønnsaker, sopp og deilig saus er denne paien perfekt å sette på bordet i et vennelag. Server en raus bolle med frisk salat til, og vi garanterer suksess.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. løk
  • 0,5 stk. purre
  • 3 stilker stilkselleri (stangselleri)
  • 4 båter hvitløk
  • 4 ss nøytral olje til steking
  • 500 g aromasopp eller annen sopp
  • 150 g pecannøtter
  • 2 stilker frisk rosmarin
  • 0,5 bunt bladpersille
  • 1 ts kajennepepper
  • 3 dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • 1,5 ss maisenna
  • 1 stk. til pensling egg

Paideig

  • 200 g margarin uten melk
  • 300 g hvetemel
  • 1 ts salt
  • 1 dl vann

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vegetarpai med sopp

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 20.04.2024 01:02:18