Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Vegetarpai med sopp

Ingredienser

  • 2 stk. løk
  • 0,5 stk. purre
  • 3 stilker stilkselleri (stangselleri)
  • 4 båter hvitløk
  • 4 ss olje til steking
  • 500 g aromasopp eller annen sopp
  • 150 g pecannøtter
  • 2 stilker frisk rosmarin
  • 0,5 bunt bladpersille
  • 1 ts kajennepepper
  • 3 dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • 1,5 ss maisenna
  • 1 stk. til pensling egg

Paideig

  • 200 g margarin uten melk
  • 300 g hvetemel
  • 1 ts salt
  • 1 dl vann
Del

Vegetarpai med sopp

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Med et saftig fyll av grønnsaker, sopp og deilig saus er denne paien perfekt å sette på bordet i et vennelag. Server en raus bolle med frisk salat til, og vi garanterer suksess.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 2 stk. løk
  • 0,5 stk. purre
  • 3 stilker stilkselleri (stangselleri)
  • 4 båter hvitløk
  • 4 ss olje til steking
  • 500 g aromasopp eller annen sopp
  • 150 g pecannøtter
  • 2 stilker frisk rosmarin
  • 0,5 bunt bladpersille
  • 1 ts kajennepepper
  • 3 dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • 1,5 ss maisenna
  • 1 stk. til pensling egg

Paideig

  • 200 g margarin uten melk
  • 300 g hvetemel
  • 1 ts salt
  • 1 dl vann

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vegetarpai med sopp

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB13 21.03.2023 22:22:39