Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ratatouille

Ratatouille med aubergine

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. rødløk
  • 2 stk. aubergine
  • 2 stk. grønn squash
  • 2 stk. rød paprika
  • 6 stk. tomat
  • 4 båter hvitløk
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 3 ss olivenolje
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 ts tørket timian
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ss sukker
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ratatouille er en smakfull og anvendelig grønnsaksrøre som stammer fra det sydlige Frankrike. Bruk den som tilbehør til kjøtt eller fisk, på pasta eller som fyll i pizza eller lasagne. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. rødløk
  • 2 stk. aubergine
  • 2 stk. grønn squash
  • 2 stk. rød paprika
  • 6 stk. tomat
  • 4 båter hvitløk
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 3 ss olivenolje
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 ts tørket timian
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ss sukker

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Dette er en stor porsjon som godt kan brukes til flere retter. Ratatouille er også fin å fryse.

Ratatouille

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB11 26.05.2024 23:21:42