Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Blomkålsuppe med spekeskinke og kamskjell

Blomkålsuppe med spekeskinke

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 1 kg blomkål
  • 0,5 stk. løk
  • 2 ss margarin
  • 6 dl grønnsakbuljong (utblandet) eller kyllingbuljong
  • 3 dl matfløte
  • 0,5 stk. sitron
  • 100 g spekeskinke eller bacon
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En deilig, fyldig blomkålsuppe med masse god smak. Topp den med stekt spekeskinke og server suppen med godt, ferskt brød. En nydelig forrett til både kjøtt og fisk. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 1 kg blomkål
  • 0,5 stk. løk
  • 2 ss margarin
  • 6 dl grønnsakbuljong (utblandet) eller kyllingbuljong
  • 3 dl matfløte
  • 0,5 stk. sitron
  • 100 g spekeskinke eller bacon

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server suppen rykende varm, gjerne med godt, grovt brød til.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB15 28.05.2024 07:04:24