Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Hummerkanapéer

Hummerkanapeer

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. hummer ferdig kokt
  • 1 stk. stor baguette
  • 2 ss olivenolje
  • 1,5 dl majones
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 1 stk. sitron
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lite sier fest som hummer. Ganske så luksuriøst, men veldig veldig godt. Lager du kanapeer med hummer kan luksusen deles på mange.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. hummer ferdig kokt
  • 1 stk. stor baguette
  • 2 ss olivenolje
  • 1,5 dl majones
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 1 stk. sitron
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Rens hummer. Bruk kjøttet fra klør og hale.
  2. Sett stekeovnen på 180°C varmluft. Skjær baguetten i tynne skiver, og legg skivene på et stekebrett. Ringle over med olivenloje, og stek baguettskivene gylne. Det tar mellom fem om ti minutter.
  3. Bland sammen majones og siriracha. Smak til, om du ikke ønsker den for sterk.
  4. Fordel chilimajonesen på baguettskivene, og fordel hummerkjøttet over. Skjær sitron i skiver, og pynt hummerkanapeene med sitronskiver og kvernet pepper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Lag din egen majones

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 20.04.2024 15:52:34