Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Hummerkanapéer

Ingredienser

  • 1 stk. hummer ferdig kokt
  • 1 stk. stor baguette
  • 2 ss olivenolje
  • 1,5 dl majones
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 1 stk. sitron
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Hummerkanapeer

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lite sier fest som hummer. Ganske så luksuriøst, men veldig veldig godt. Lager du kanapeer med hummer kan luksusen deles på mange.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. hummer ferdig kokt
  • 1 stk. stor baguette
  • 2 ss olivenolje
  • 1,5 dl majones
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 1 stk. sitron
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Rens hummer. Bruk kjøttet fra klør og hale.
  2. Sett stekeovnen på 180°C varmluft. Skjær baguetten i tynne skiver, og legg skivene på et stekebrett. Ringle over med olivenloje, og stek baguettskivene gylne. Det tar mellom fem om ti minutter.
  3. Bland sammen majones og siriracha. Smak til, om du ikke ønsker den for sterk.
  4. Fordel chilimajonesen på baguettskivene, og fordel hummerkjøttet over. Skjær sitron i skiver, og pynt hummerkanapeene med sitronskiver og kvernet pepper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB14 25.03.2023 09:18:47