Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Andeconfit med sitrussalat

Sitrussalat

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. appelsin
  • 2 stk. blodappelsin
  • 1 stk. grapefrukt
  • 1 stk. granateple
  • 4 stilker frisk mynte
  • 2 ss grovhakket pistasjnøtter
  • 2 ss honning
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sitrussalat er et friskt og fargerikt tilbehør, som smaker godt til både kalkun og kylling. Server også gjerne salaten som en frisk vegetarrett.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. appelsin
  • 2 stk. blodappelsin
  • 1 stk. grapefrukt
  • 1 stk. granateple
  • 4 stilker frisk mynte
  • 2 ss grovhakket pistasjnøtter
  • 2 ss honning

Slik gjør du

  1. Skjær skallet av appelsin, blodappelsin og grapefrukt.
  2. Kutt blodappelsin og halvparten av appelsinen i skiver.
  3. Kutt resten av appelsinen og grapefrukt i hinnefrie båter. Rens granateple.
Anrett skiver og båter av sitrusfrukter på et fat. Dryss på mynte, granateple og grovhakked pistasjenøtter, og ringle over honning.

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge mellom. Lær mer her!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7869, server:MP-PRD-WEB11 29.02.2024 16:29:27