Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Skinkestek med appelsinkokte gulerøtter

Appelsinkokte gulrøtter

Ingredienser

8  porsjoner
  • 10 stk. gulrot
  • 8 dl ferskpresset appelsinjuice /-saft
  • skall av 0,25 stk. appelsin (kun det oransje)
  • 1 stk. stjerneanis
  • 4 stk. hel nellik
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 50 g smør
  • 2 ss finhakket bladpersille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Appelsinkokte gulrøtter smaksatt med julekrydder som stjerneanis, nellik og ingefær passer perfekt til en helstekt ytrefilet av svin eller en saftig skinkestek. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

8  porsjoner
  • 10 stk. gulrot
  • 8 dl ferskpresset appelsinjuice /-saft
  • skall av 0,25 stk. appelsin (kun det oransje)
  • 1 stk. stjerneanis
  • 4 stk. hel nellik
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 50 g smør
  • 2 ss finhakket bladpersille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 24.04.2024 16:26:30