Ingredienser

  • 400 g gul og rød cherrytomat
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. granateple
  • 0,5 ts malt allehånde
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 0,5 ss hvitvinseddik
  • 4 ss olivenolje
  • 4 stilker frisk basilikum
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

106,0kcal

Energi

7,1g

Fett

1,4g

Protein

7,7g

Karbohydrater

0,5mg

Jern

Del

Tomat- og granateplesalat

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tomater, granateple og rødløk danner basisen i denne friske salaten med spennende touch av allehånde. Nydelig til all slags grillmat, eller som et friskt og fargerikt innslag på buffetbordet.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 400 g gul og rød cherrytomat
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. granateple
  • 0,5 ts malt allehånde
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 0,5 ss hvitvinseddik
  • 4 ss olivenolje
  • 4 stilker frisk basilikum
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

106,0kcal

Energi

7,1g

Fett

1,4g

Protein

7,7g

Karbohydrater

0,5mg

Jern

Slik gjør du

  1. Del cherrytomater i små biter og finhakk rødløk.
  2. Skjær av bunn og topp på granateplet og skjær gjennom skallet rundt hele granateplet, og bryt det i to med hendene. Plukk ut kjernene og bland dem med tomat og løk.
  3. Bland malt allehånde, finhakket hvitløk, vineddik og olivenolje, og smak til med salt og kvernet pepper. Hell dressingen over salaten og bland godt.
  4. Sett salaten kaldt til den skal serveres. Bland inn grovhakkede basilikumblader, og ha over litt kvernet pepper rett før servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant