Hopp til hovedinnhold
matprat logo
REMULADESAUS

Remuladesaus

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. eggeplomme
  • 2 ts dijonsennep
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 dl solsikkeolje
  • 2 ss finhakket kapers
  • 2 ss finhakket frisk persille
  • 4 ss finhakket hel sylteagurk
  • 2 stk. finhakket sjalottløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 dl kremfløte
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 212 kcal
Fett 23 g
Protein 1 g
Karbohydrater 1 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Remuladesaus, er remulade tilsatt pisket krem. Den blir noe tynnere og luftigere i konsistensen, noe som gjør at den passer ekstra godt til kalde forretter og som dipp.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. eggeplomme
  • 2 ts dijonsennep
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 dl solsikkeolje
  • 2 ss finhakket kapers
  • 2 ss finhakket frisk persille
  • 4 ss finhakket hel sylteagurk
  • 2 stk. finhakket sjalottløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 dl kremfløte
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 212 kcal
Fett 23 g
Protein 1 g
Karbohydrater 1 g

Slik gjør du

1. Romtemperer alle ingrediensene, bortsett fra kremfløte.

2. Visp eggeplomme sammen med sennep og sitronsaft et par minutter. Spe forsiktig med olje i en tynn stråle under kraftig visping. 

Om «majonesen» skulle skille seg, begynner du på nytt med en eggeplomme og visper inn den mislykkede sausen litt etter litt.

3. Tilsett kapers, persille, sylteagurk og sjalottløk. Bland godt og smak til med salt og pepper.

4. Stivpisk kremfløte og vend den inn i remuladen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11914, server:MP-PRD-WEB14 24.10.2024 02:12:34