Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
REMULADESAUS

Remuladesaus

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. eggeplomme
  • 2 ts dijonsennep
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 dl solsikkeolje
  • 2 ss finhakket kapers
  • 2 ss finhakket frisk persille
  • 4 ss finhakket hel sylteagurk
  • 2 stk. finhakket sjalottløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 dl kremfløte
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Remuladesaus, er remulade tilsatt pisket krem. Den blir noe tynnere og luftigere i konsistensen, noe som gjør at den passer ekstra godt til kalde forretter og som dipp.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. eggeplomme
  • 2 ts dijonsennep
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 dl solsikkeolje
  • 2 ss finhakket kapers
  • 2 ss finhakket frisk persille
  • 4 ss finhakket hel sylteagurk
  • 2 stk. finhakket sjalottløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 dl kremfløte

Slik gjør du

1. Romtemperer alle ingrediensene, bortsett fra kremfløte.

2. Visp eggeplomme sammen med sennep og sitronsaft et par minutter. Spe forsiktig med olje i en tynn stråle under kraftig visping. 

Om «majonesen» skulle skille seg, begynner du på nytt med en eggeplomme og visper inn den mislykkede sausen litt etter litt.

3. Tilsett kapers, persille, sylteagurk og sjalottløk. Bland godt og smak til med salt og pepper.

4. Stivpisk kremfløte og vend den inn i remuladen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 17.07.2024 18:09:08