Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrstek med bygotto

Reinsdyrstek med byggotto

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. reinsdyrstek
  • 3 ss nøytral olje
  • 2 ss smør
  • 3 båter hvitløk
  • 2 kvister frisk rosmarin
  • 1 stk. hvitløk
  • 4 ss smør
  • 0,5 ss eplecidereddik eller sherryeddik

Byggotto:

  • 4 dl byggryn
  • 3 dl kremfløte
  • ca. 50 g revet parmesan
  • 2 ss smør
  • 3 ss virgin olivenolje
  • revet skall og saft av 0,5 stk. sitron

Saus:

  • 3 dl konsentrert reinsdyrkraft

Til servering:

  • 400 g rosenkål
  • 300 g brokkoli
  • 1 stk. granateple
  • 100 g potetchips
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1644 kcal
Fett 93 g
Protein 106 g
Karbohydrater 86 g

Oppskriftsintroduksjon

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En ny vri på steken! Prøv stekoppskriften til superkokk Christer Rødseth, en fantastisk kombinasjon av saftig stek og digg tilbehør.

Christer viser deg hvordan steken blir helt perfekt, - og gir deg noen ekstra tips!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. reinsdyrstek
  • 3 ss nøytral olje
  • 2 ss smør
  • 3 båter hvitløk
  • 2 kvister frisk rosmarin
  • 1 stk. hvitløk
  • 4 ss smør
  • 0,5 ss eplecidereddik eller sherryeddik

Byggotto:

  • 4 dl byggryn
  • 3 dl kremfløte
  • ca. 50 g revet parmesan
  • 2 ss smør
  • 3 ss virgin olivenolje
  • revet skall og saft av 0,5 stk. sitron

Saus:

  • 3 dl konsentrert reinsdyrkraft

Til servering:

  • 400 g rosenkål
  • 300 g brokkoli
  • 1 stk. granateple
  • 100 g potetchips
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1644 kcal
Fett 93 g
Protein 106 g
Karbohydrater 86 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vil du ha litt ekstra crunch og noe ekstra spennende til denne retten er potetchips kjempegodt å knuse over! 

Reinsdyrstek med bygotto

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.14225, server:MP-PRD-WEB15 22.05.2025 12:20:30