Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pølse med reddik- og agurksalat

Pølse med reddik- og agurksalat

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. Bratwurst eller annen krydret pølse
  • 4 stk. pølsebrød
  • 1 boks snøfrisk med pepper

Topping:

  • 5 stk. reddik i tynne skiver
  • 0,33 stk. agurk i tynne skiver
  • 0,25 stk. rødløk i tynne skiver
  • 1 ss finhakket frisk dill
  • 1 ss eplecidereddik
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss honning
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Oppskriftsintroduksjon

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grillede snadderpølser! Server i grillet brød med snøfrisk, toppet med reddik- og agurksalat. Deilig, friskt og lekkert!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. Bratwurst eller annen krydret pølse
  • 4 stk. pølsebrød
  • 1 boks snøfrisk med pepper

Topping:

  • 5 stk. reddik i tynne skiver
  • 0,33 stk. agurk i tynne skiver
  • 0,25 stk. rødløk i tynne skiver
  • 1 ss finhakket frisk dill
  • 1 ss eplecidereddik
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss honning
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 4. august. GOD SOMMER!

    version:11.21.1.15060, server:MP-PRD-WEB12 20.07.2025 20:48:16