Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pølse med reddik- og agurksalat

Pølse med reddik- og agurksalat

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. snadderpølse
  • 4 stk. pølsebrød
  • 1 boks snøfrisk med pepper

topping:

  • 5 stk. reddik i tynne skiver
  • 0,33 stk. agurk i tynne skiver
  • 0,25 stk. rødløk i tynne skiver
  • 1 ss finhakket frisk dill
  • 1 ss eplecidereddik
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss honning
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grillede snadderpølser! Server i grillet brød med snøfrisk, toppet med reddik- og agurksalat. Deilig, friskt og lekkert!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. snadderpølse
  • 4 stk. pølsebrød
  • 1 boks snøfrisk med pepper

topping:

  • 5 stk. reddik i tynne skiver
  • 0,33 stk. agurk i tynne skiver
  • 0,25 stk. rødløk i tynne skiver
  • 1 ss finhakket frisk dill
  • 1 ss eplecidereddik
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss honning
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Kutt grønnsaker.
  2. Visp eplecidereddik, olivenolje og honning sammen i en liten bolle, eventuelt rist det sammen i et glass. Smak til med salt og pepper, og hell blandingen over grønnsakene. La det trekke smak i minst 1 time.
  3. Skjær 2-3 små snitt på hver side av pølsene og legg dem på grillen. Grill pølsene til de er pent gylne rundt det hele, ca. 2-3 minutter.
  4. Varm pølsebrød på grillen.
  5. Smør snøfrisk på pølsebrødene, legg i pølsene og topp med reddik- og agurksalat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.5135, server:MP-PRD-WEB11 06.06.2023 09:26:02