Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kremostdip med rogn og rødløk

Ostekrem med lodderogn eller løyrom

Ingredienser

6  porsjoner
  • 200 g kremost naturell
  • 250 g seterrømme
  • 0,25 stk. rødløk
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 100 g rød lodderogn eller løyrom

Til pynt:

  • 0,25 stk. rødløk i ringer
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • skall av 0,5 stk. sitron
  • 0,25 ts kvernet pepper

Oppskriftsintroduksjon

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En kremete herlighet pisket sammen av frisk kremost og syrlig rømme, smaksatt og toppet med rødløk, gressløk og sitron, og ikke minst lodderogn eller løyrom! Enten du er på jakt etter en forrett, en tapasrett eller noe å snackse på - er denne perfekt!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

6  porsjoner
  • 200 g kremost naturell
  • 250 g seterrømme
  • 0,25 stk. rødløk
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 100 g rød lodderogn eller løyrom

Til pynt:

  • 0,25 stk. rødløk i ringer
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • skall av 0,5 stk. sitron
  • 0,25 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server noen sprø, salte kjeks ved siden av ostekremen. 

Kremostdip med rogn og rødløk

Sjekk ut flere av våre forretter, eller kanskje er du på jakt etter en tapasrett du kan sette på tapasbordet. 

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.17300, server:MP-PRD-WEB15 17.12.2025 06:14:02