Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bruschetta med kremet mozzarella

Bruschetta med kremet mozzarella

Ingredienser

porsjoner

Tomatsalat:

  • 200 g cherrytomat
  • 2 dl olivenolje
  • saft fra 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts flaksalt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Kremet mozzarella:

  • 2 stk. mozzarella
  • 2 ss seterrømme

Bruschetta:

  • 1 stk. baguette
  • 2 ss olivenolje
  • 2 båter hvitløk

Oppskriftsintroduksjon

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bruschetta - sprøstekt brød med hvitløk. Sammen med jukseburrata, eller kremet mozzarella, og marinerte tomater. Serveres i en skål, så brødet holder seg sprøtt, selv om måltidet varer lenge. Nydelig som forrett, smårett eller som en tapasrett.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Tomatsalat:

  • 200 g cherrytomat
  • 2 dl olivenolje
  • saft fra 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts flaksalt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Kremet mozzarella:

  • 2 stk. mozzarella
  • 2 ss seterrømme

Bruschetta:

  • 1 stk. baguette
  • 2 ss olivenolje
  • 2 båter hvitløk

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 250 °C over- og undervarme. 

trinn du kan merke av

Server gjerne på en fjøl, men ostedipp i midten, og bruschetta på siden. 

Bruschetta med kremet mozzarella

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.14675, server:MP-PRD-WEB15 21.06.2025 01:00:51