Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Cheddar cheese ostedipp

Cheddar cheese ostedipp

Ingredienser

porsjoner

Gir ca. 5 dl ferdig saus

  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 3 dl melk
  • 1 ts salt
  • 1 ts kajennepepper
  • 0,25 ts malt muskat
  • 100 g god cheddar ost
  • 100 g vellagret ost , gjerne halvmyk ost med smak av paprika eller jalapeño
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ostedipp fra bunnen av er kanskje noe av det diggeste man kan lage! Bruk gode oster med masse smak så har du en fulltreffer hver gang. Server den over taco eller som dipp til nachochips!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Gir ca. 5 dl ferdig saus

  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 3 dl melk
  • 1 ts salt
  • 1 ts kajennepepper
  • 0,25 ts malt muskat
  • 100 g god cheddar ost
  • 100 g vellagret ost , gjerne halvmyk ost med smak av paprika eller jalapeño

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Det finnes mange typer cheddarost med forskjellig smak og farge. Ønsker du den dype gule fargen på dippen, må du også bruke osten med samme farge. Jo kraftigere smak på osten, jo kraftigere smak blir det på dippen!

Finner du ikke en halvmyk ost med smak av paprika eller jalapeño kan du erstatte med ost på tube med smak av jalapeño eller mer cheddarost.

Cheddar cheese ostedipp

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB14 26.05.2024 14:04:51