Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Oksegryte med kokosmelk fra kenya

Oksegryte med kokosmelk

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g flatbiff av storfe i terninger
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 3 dl kokosmelk
  • 1 stk. gulrot
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. grønn paprika
  • 1 stk. rød paprika
  • 2 stk. tomat
  • 1 ts salt
  • 1,5 ss karri
  • 0,5 ts malt nellik
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne retten kommer fra Kenya. En fyldig gryte med god karrismak.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g flatbiff av storfe i terninger
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 3 dl kokosmelk
  • 1 stk. gulrot
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. grønn paprika
  • 1 stk. rød paprika
  • 2 stk. tomat
  • 1 ts salt
  • 1,5 ss karri
  • 0,5 ts malt nellik

Slik gjør du

  1. Skjær kjøttet i 3 x 3 cm terninger. Brun kjøttet i olje i en dyp tykkbunnet gryte.
  2. Skjær løk, gulrot, paprika og tomat i ganske små stykker. Ha grønnsakene i gryten. Tilsett krydder, rør godt og tilsett kokosmelk.
  3. La det hele småkoke i 30 minutter.

Server med ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 23.04.2024 12:08:11