Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Marinader

Marinade til Teriyakibiff

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 ts hakket frisk ingefær
  • 2 ss soyasaus
  • 0,5 dl ananasjuice
  • 1 båt hakket hvitløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Søtt og salt er ingredienser i denne marinaden som har opprinnelse fra Japan. Marinaden kan brukes til alle typer kjøtt, men passer spesielt godt til storfekjøtt og lammekjøtt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 ts hakket frisk ingefær
  • 2 ss soyasaus
  • 0,5 dl ananasjuice
  • 1 båt hakket hvitløk

Slik gjør du

  1. Bland ingrediensene til marinaden i en plastpose, legg i kjøttet som skal marineres.
  2. Klem ut luften av posen og knyt igjen. Marineres minst 4-5 timer, helst i kjøleskap natten over.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6416, server:MP-PRD-WEB11 27.09.2023 16:45:51