Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Marinader

Marinade til Teriyakibiff

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 ts hakket frisk ingefær
  • 2 ss soyasaus
  • 0,5 dl ananasjuice
  • 1 båt hakket hvitløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Søtt og salt er ingredienser i denne marinaden som har opprinnelse fra Japan. Marinaden kan brukes til alle typer kjøtt, men passer spesielt godt til storfekjøtt og lammekjøtt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 ts hakket frisk ingefær
  • 2 ss soyasaus
  • 0,5 dl ananasjuice
  • 1 båt hakket hvitløk

Slik gjør du

  1. Bland ingrediensene til marinaden i en plastpose, legg i kjøttet som skal marineres.
  2. Klem ut luften av posen og knyt igjen. Marineres minst 4-5 timer, helst i kjøleskap natten over.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB12 30.05.2024 08:22:25