Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kryddermarinade

Kryddermarinade

Ingredienser

porsjoner
  • 1 dl konjakk
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 båter hvitløk
  • 2 kvister frisk rosmarin eller 1 ts tørket rosmarin
  • 2 kvister frisk timian eller 1 ts tørket timian
  • 2 kvister frisk basilikum eller 0.5 ts tørket basilikum
  • 1 stk. laurbærblad
  • 10 stk. sort hel pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Å bruke en skvett konjakk eller annet brennevin i marinaden gir en ekstra spiss til kjøttet. Sammen med friske urter er dette en enkel, men spennende marinade som egner seg spesielt godt til storfekjøtt. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 dl konjakk
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 båter hvitløk
  • 2 kvister frisk rosmarin eller 1 ts tørket rosmarin
  • 2 kvister frisk timian eller 1 ts tørket timian
  • 2 kvister frisk basilikum eller 0.5 ts tørket basilikum
  • 1 stk. laurbærblad
  • 10 stk. sort hel pepper

Slik gjør du

  1. Bland alle ingrediensene i en skål.
  2. Legg kjøttet i en pose og hell i marinaden. Lukk posen godt. Gni og snu på posen slik at kjøttet blir dekket av marinade over det hele. Legg kaldt i minst én time.
Bytt ut konjakk med akevitt og tilsett noen knuste einerbær.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB12 17.04.2024 04:48:39