Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Soyamarinert svinefilet med syltede rotgrønnsaker.jpg

Soyamarinert svinefilet med syltede rotgrønnsaker

Ingredienser

porsjoner

Marinade:

  • 0,5 dl soyasaus
  • 1 ss brunt sukker
  • 2 båter grovhakket hvitløk
  • 1 ss nøytral olje

Syltede rotgrønnsaker:

  • 2 stk. mellomstore søtpotet
  • 1 stk. liten rettich
  • 2 stk. rødbete
  • 0,5 dl riseddik
  • 0,5 dl sukker
  • 0,5 dl vann

Dressing:

  • 0,5 ts sesamolje
  • 2 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • 2 ss teriyakisaus

Tilbehør:

  • 0,5 stk. revet kokosnøtt
  • 0,5 pk blandet babybladsalat
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 496,5 kcal
Fett 19,1 g
Protein 36,92 g
Karbohydrater 40,37 g
Jern 4,1 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne asiatiskinspirerte retten med soyamarinert svinefilet og deilige, sprø rotgrønnsaker er perfekt til helgekosen. 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Marinade:

  • 0,5 dl soyasaus
  • 1 ss brunt sukker
  • 2 båter grovhakket hvitløk
  • 1 ss nøytral olje

Syltede rotgrønnsaker:

  • 2 stk. mellomstore søtpotet
  • 1 stk. liten rettich
  • 2 stk. rødbete
  • 0,5 dl riseddik
  • 0,5 dl sukker
  • 0,5 dl vann

Dressing:

  • 0,5 ts sesamolje
  • 2 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • 2 ss teriyakisaus

Tilbehør:

  • 0,5 stk. revet kokosnøtt
  • 0,5 pk blandet babybladsalat
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 496,5 kcal
Fett 19,1 g
Protein 36,92 g
Karbohydrater 40,37 g
Jern 4,1 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Legg gjerne svinefileten på grillen om sommeren. Brun den på direkte varme, og legg den over på indirekte varme for ettergrilling.
Rødbete kan sette farge både på hender og utstyr. Bruk gjerne engangshansker og vask utstyret straks du er ferdig.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB11 25.06.2024 01:07:50