Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Soyamarinert svinefilet med syltede rotgrønnsaker.jpg

Ingredienser

velg antall porsjoner

Marinade:

  • 0,5 dl soyasaus
  • 1 ss brunt sukker
  • 2 båter grovhakket hvitløk
  • 1 ss olje

Syltede rotgrønnsaker:

  • 2 stk. mellomstore søtpotet
  • 1 stk. liten rettich
  • 2 stk. rødbete
  • 0,5 dl riseddik
  • 0,5 dl sukker
  • 0,5 dl vann

Dressing:

  • 0,5 ts sesamolje
  • 2 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • 2 ss teriyakisaus

Tilbehør:

  • 0,5 stk. revet kokosnøtt
  • 0,5 pk blandet babybladsalat
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

496,5kcal

Energi

19,1g

Fett

36,92g

Protein

40,37g

Karbohydrater

4,1mg

Jern

Del

Soyamarinert svinefilet med syltede rotgrønnsaker

(4)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne asiatiskinspirerte retten med soyamarinert svinefilet og deilige, sprø rotgrønnsaker er perfekt til helgekosen. 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

velg antall porsjoner

Marinade:

  • 0,5 dl soyasaus
  • 1 ss brunt sukker
  • 2 båter grovhakket hvitløk
  • 1 ss olje

Syltede rotgrønnsaker:

  • 2 stk. mellomstore søtpotet
  • 1 stk. liten rettich
  • 2 stk. rødbete
  • 0,5 dl riseddik
  • 0,5 dl sukker
  • 0,5 dl vann

Dressing:

  • 0,5 ts sesamolje
  • 2 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • 2 ss teriyakisaus

Tilbehør:

  • 0,5 stk. revet kokosnøtt
  • 0,5 pk blandet babybladsalat
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

496,5kcal

Energi

19,1g

Fett

36,92g

Protein

40,37g

Karbohydrater

4,1mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Legg gjerne svinefileten på grillen om sommeren. Brun den på direkte varme, og legg den over på indirekte varme for ettergrilling.
Rødbete kan sette farge både på hender og utstyr. Bruk gjerne engangshansker og vask utstyret straks du er ferdig.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3546, server:MP-PRD-WEB12 30.11.2022 08:20:32